8848 Altitude lanserar cykelplagg

8848 Altitude lanserar cykelplagg

Publicerad

Nu gör 8848 Altitude en comeback på cykelmarkanden. I vår lanseras en helt ny cykelkollektion med shorts, cykeltröjor och cykelbyxor.

Efter några års frånvaro vill 8848 Altitude åter locka cykelkunderna till sig. Enligt företaget är detta ett naturligt steg då många av kunderna som skidar på vintern cyklar på sommaren. Att då kunna erbjuda dem produkter känns därför angeläget för 8848 Altitude.

- Cykel är en naturlig gren för oss, säger säljchef Fredrik Käll i ett pressmeddelande.

I samband med lanseringen av den nya kollektionen går företaget också in som officiell konfektionspartner i det nya motionsloppet Malmö Girot. 8848 Altitude har för tävlingen tagit fram den officiella cykeltröjan och förser också alla hundratals volontärer med kläder.

Nu under våren kommer de första nya cykelplaggen att finnas ute i butikerna. Då handlar det om cykeltröjor, shorts och cykelbyxor. Till nästa år ska kollektionen utökas rejält med bland annat flera jackmodeller och ett brett program för tjejer.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842