Kelly Slater lämnar Quiksilver

Efter ett av de längsta sponsorsamarbetena i brädsportens historia har Kelly Slater bestämt sig för att lämna Quiksilver. Under sina 23 år med Quiksilver hann Kelly med att bli världsmästare i surfing elva gånger.

Surfaren och ikonen Kelly Slater och Quiksilver har jobbat tillsammans i 23 år men nu har Kelly bestämt sig för att starta ett eget varumärke.

Vad märket ska heta är inte officiellt ännu men så mycket vet vi att han kommer att starta det ihop med The Kering Group som bland annat äger Volcom och Electric. Kelly beskriver hans planer för märket så här:

”Jag har under många år drömt om att utvecka ett märke som kombinerar mina värderingar om att leva ett rent liv, ta ansvar för miljön och snygg stil. Inspirationen kommer från alla mina resor runt jorden och från alla de kulturer och fantastiska människor som jag har träffat under dessa resor.

 

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Sportmarket AB

    Sportmarket är leverantör till sporthandeln av kända varumärken inom vintersport, skor samt konfektion. Samtliga leveranser sker från eget lager. Året-runt service.