Kelly Slater lämnar Quiksilver

Kelly Slater lämnar Quiksilver

Publicerad

Efter ett av de längsta sponsorsamarbetena i brädsportens historia har Kelly Slater bestämt sig för att lämna Quiksilver. Under sina 23 år med Quiksilver hann Kelly med att bli världsmästare i surfing elva gånger.

Surfaren och ikonen Kelly Slater och Quiksilver har jobbat tillsammans i 23 år men nu har Kelly bestämt sig för att starta ett eget varumärke.

Vad märket ska heta är inte officiellt ännu men så mycket vet vi att han kommer att starta det ihop med The Kering Group som bland annat äger Volcom och Electric. Kelly beskriver hans planer för märket så här:

"Jag har under många år drömt om att utvecka ett märke som kombinerar mina värderingar om att leva ett rent liv, ta ansvar för miljön och snygg stil. Inspirationen kommer från alla mina resor runt jorden och från alla de kulturer och fantastiska människor som jag har träffat under dessa resor.

 

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Sportmarket AB
  • Telefon: 08-470 28 00
  • Verksamhetsinfo: Sportmarket är leverantör till sporthandeln av kända varumärken inom vintersport, skor samt konfektion. Samtliga leveranser sker från eget lager. Året-runt service.
On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

2 kommentarer

Jan.jonsson@future.se: Mycket förvånande att Marcus inte med ett enda ord, skänker alla leverantörer som fått ta stora avskrivningar av fordringar, en enda tanke. Istället nämner han att det inte är någon idé att ägarna...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842