Två nya Team Sportiabutiker

Två nya Team Sportiabutiker

Publicerad

Det har varit en del mörka rubriker runt Team Sportia det sista året men nu börjar det hända positiva saker. Två nya butiker har precis öppnat med inredning efter ett helt nytt koncept.

Den första butiken ligger i Jönköping där citybutiken har flyttat några hundra meter till det nya köpcentrat Atollen. Den nya butiken är på 1 200 m2 och rymmer både en stor cykelavdelning och en cykelverkstad som öppnar redan klockan 07.00 på morgonen för att kunna serva cykelpendlare.

Butiken i Borlänge är också stor – 1 000 m2 – och ligger i den nya handelsplatsen Norra Backa. Även de satsar stort på cykel och båda butikerna är inredda efter Team Sportias nya koncept.

 

 

On
Off

5 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Craft sponsrar fler klassiska fotbollsränder

1 kommentar

Torbjörn Nilsson: Hur kommer det sig att ni visar denna bild på tröjan? Det är ingen offentlig bild och EJ som tröjan kommer se ut. Blir oerhört missvisande och oproffsigt från Er

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842