Vans i colab med The Beatles

Vans i colab med The Beatles

Publicerad

The Beatles lierar sig inte högt och lågt. Faktum är att samarbetet som Vans har fått till med ett av världens mest kända band är det första någonsin.

Beatleskollektionen släpps i mars och kommer att ha bilder, grafik och färgtema från skivan och filmen Yellow Submarine. I kollektionen ingår skorna Sk8 Hi, Era, Authentic och Slip-On och de kommer att förses med speciella etiketter och sulor för samarbetet. Skorna kommer att säljas via utvalda specialbutiker, Vans egna butiker och Vans e-handel.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Tredje generationen Olsson

1 kommentar

Bo Åhlèn tel:076-1129419: Hej!har en sportväska från Ryonbolaget som det står Raketost på.Är den av något värde?Har aldrig använts.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842