Fler discgolfbanor

Vi har tidigare berättat om Innova Champions strategi för att få sporten disc golf att öka genom att bygga fler disc golfbanor i landet. Nu börjar det arbetet ge resultat och redan är det belsutat om banor i till exempel Värmland och Östergötland.

Många fler orter har visat intresse och Innova Champion räknar med att det byggs flera nya banor nästa år. Försäljningen har också börjat ta fart, bland annat genom att flera Team Sportiabutiker satsat på disc golf.

– Några av problemen har varit för höga priser i butik och aldeles för dålig kunskap kring sporten och produkten, säger Tommy Bessner på Innova Champion. Detta råder vi bot på nu när vi har fler banor runt om i Sverige och genom att vi kan erbjuda kvalitet samt kunnig personal till butikerna, då kommer långt fler hitta till discgolf

Relaterat företag i Sportregistret

  • Spin18

    Spin18 är ett discgolf-företag som grundades år 2009 för att främja sporten discgolf och sälja världsledande discgolfprodukter och DiscGolfPark-utrustningöver hela Europa. Discgolf är i dag en av Skandinaviens snabbast växande sporter. Nya spelare och discgolfbanor tillkommer konstant. Vi hjälper er att komma igång med försäljning av golfdiscar genom enkla guider för val av disc för er och era kunder, försäljningsdisplayer och all den kunskap ni önskar och behöver. Alla våra medarbetare är eller har varit aktiva inom sporten på absolut elitnivå och vår erfarenhet och kunskap sträcker sig många decennier tillsammans.