Fler discgolfbanor

Fler discgolfbanor

Publicerad

Vi har tidigare berättat om Innova Champions strategi för att få sporten disc golf att öka genom att bygga fler disc golfbanor i landet. Nu börjar det arbetet ge resultat och redan är det belsutat om banor i till exempel Värmland och Östergötland.

Många fler orter har visat intresse och Innova Champion räknar med att det byggs flera nya banor nästa år. Försäljningen har också börjat ta fart, bland annat genom att flera Team Sportiabutiker satsat på disc golf.

– Några av problemen har varit för höga priser i butik och aldeles för dålig kunskap kring sporten och produkten, säger Tommy Bessner på Innova Champion. Detta råder vi bot på nu när vi har fler banor runt om i Sverige och genom att vi kan erbjuda kvalitet samt kunnig personal till butikerna, då kommer långt fler hitta till discgolf

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Spin18
  • Telefon: 070-142 18 87
  • Verksamhetsinfo: Spin18 är ett discgolf-företag som grundades år 2009 för att främja sporten discgolf och sälja världsledande discgolfprodukter och DiscGolfPark-utrustningöver hela Europa. Discgolf är i dag en av Skandinaviens snabbast växande sporter. Nya spelare och discgolfbanor tillkommer konstant. Vi hjälper er att komma igång med försäljning av golfdiscar genom enkla guider för val av disc för er och era kunder, försäljningsdisplayer och all den kunskap ni önskar och behöver. Alla våra medarbetare är eller har varit aktiva inom sporten på absolut elitnivå och vår erfarenhet och kunskap sträcker sig många decennier tillsammans.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Full sula framåt för Vibram

1 kommentar

Sture Erkselius: Kan man köpa Vibramsulor till CrispiHunter kängor i Sverige och låta en lokal skomakare sula om dom eller måste dom skickas till Italien för omsulning ?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206