Team Sportia i Luleå i konkurs

Team Sportia i Luleå i konkurs

Publicerad

Två Team Sportia butiker i Luleå har gått i konkurs. De båda butikerna har drivits i franchiseform och beskedet innebär att tolv anställda förlorar sina jobb.

Beskedet kom som en överraskning för många. De båda Team Sportia-butikerna har funnits länge på orten och drivits av bolaget Sport och Fritid. Företaget har redan en längre tid levt under konkurshot och så sent som förra året genomgick bolaget en rekonstruktion.  Dagens besked innebär att de sammanlagt 12 anställda som arbetar i de båda butikerna kan missta sina jobb.

Bolaget Team Sportia har redan meddelat att de gärna ser att någon annan tar över verksamheten och fortsätter att driva en Team Sportia-butik i Luleå. Enligt uppgifter har Göran Uusitalo, som redan driver en Team Sportia-butik i Kiruna uttryckt sitt intresse att ta över verksamheten också i Luleå. Det skulle förmodligen också betyda att åtminstone en del av de anställda skulle få ha sina jobb kvar.

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stort antal medarbetare har tvingats lämna Lundhags

3 kommentarer

Mattias, red: Nej. Ja absolut om det går, dvs om Lundhags/Brav svarar nästa gång vi hör av oss.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842