Två nya barnmärken till sportbranschen

Två nya barnmärken till sportbranschen

Publicerad

Joha och Miniature, så heter två av de senaste barnmärkena som vill in i den svenska sportbranschen.

Danska ullspecialisten Joha.

Båda varumärkena är danska och agenten för den svenska marknaden är Things we like. Familjeföretaget Joha är en ullspecialist med en 50-årig historia. Kollektionen består bland annat av underställ för både barn och vuxna. Tillverkningsmaterialen är ull, ull och silke samt ull och bomull. Mycket vikt har lagts på designen för att skapa underställ som inte bara är sköna och varma att ha på sig utan som gör att användaren även känner sig fin. Varumärket har tidigare sålts på till exempel Åhléns och NK i Stockholm men tar nu sikte även på sportbranschen och ställde ut på Swesport.

Miniature är ett internationellt prisat barnklädmärke som nu vill jobba in sin ytterklädskollektion i sportbranschen. Enligt Vicky Springfeldt på Things we like kännetecknas kläderna av hög funktion och en design som funkar lika bra på lekplatsen som i skidbacken eller på fest.

Hon tror att både Joha och Miniature kommer att passa i sportbranschen.

– Det är varumärken med bra funktion och bra design. Sportbranschen tar allt större del av barnklädförsäljningen och det ska bli spännande att se vart det här leder, säger Vicky till Sportfack.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842