Uhrweder tar in nytt

Uhrweder tar in nytt

Publicerad

Uhrweder har plockat upp ytterligare ett varumärke i portföljen. I höstas började företaget jobba med amerikanska surf- och outdoormärket Hippytree från Kalifornien.

Avslappnat surfmode med inspiration av outdoor.

Bakom företaget ligger Andrew Sarnecki som har en bakgrund som surfare och grafitti-konstnär.

– Vi träffade Hippytree i juni förra året och tog in lite varor till hösten. Det har fungerat jättebra vid sidan av Olukai, säger Fredrik Gode på Uhrweder.

I kollektionen ingår bland annat kepsar, skjortor, T-shirts och fodrade skjortor. Fokus är mode snarare än funktion och stilen kan beskrivas som avslappnat surfmode med inspiration av outdoor.

Sedan tidigare har Uhrweder varumärken som Scarpa, Olukai, Voile, Edelweiss.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

18 kommentarer

Nicolas: På Sportfack skiljer vi till rätt stor del på materialet i respektive kanal. Visst görs det jobb av undersökande karaktär, men de har vi hittills vikt för printugåvan för att ge maximal...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842