Intersport och Team Sportia i fusion

Intersport och Team Sportia i fusion

Publicerad

Intersport och Team Sportia slår ihop sina verksamheter inom Klubb & Företag i Göteborg. Det nya bolaget kommer att vara en del av Intersport.

Ulf Kinneson

Försäljning till idrottsklubbar är ett av Intersports fokusområden för framtiden och till årsskiftet stärker de sin position i Göteborgsområdet genom att Team Sportias klubbförsäljning går sammans med Intersports liknande verksamhet i ett helt nytt bolag.

– Fusionen är ett viktigt steg i vår satsning, inte bara inom klubbverksamheten utan även i vårt arbete för att skapa en tydligare position på marknaden, säger Intersports VD Ulf Kinneson.

Anders Jörnell är idag ansvarig för Team Sportia Klubb & Företag i Göteborg och tror att fusionen är bra för båda parter:

- Jag ser stor potential i Intersports nysatsning på klubbverksamheten och ser fram emot resan vi har framför oss. I och med fusionen har vi stor potential att ta hand om våra kunder i allt större omfattning.

Det nya bolaget blir nu störst på försäljning till idrottsklubbar i Göteborg och planerar att bli en dominerande aktör i hela Västsverige.

On
Off

7 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842