Intersport och Team Sportia i fusion

Intersport och Team Sportia slår ihop sina verksamheter inom Klubb & Företag i Göteborg. Det nya bolaget kommer att vara en del av Intersport.


Intersport och Team Sportia i fusion
Ulf Kinneson

Försäljning till idrottsklubbar är ett av Intersports fokusområden för framtiden och till årsskiftet stärker de sin position i Göteborgsområdet genom att Team Sportias klubbförsäljning går sammans med Intersports liknande verksamhet i ett helt nytt bolag.

– Fusionen är ett viktigt steg i vår satsning, inte bara inom klubbverksamheten utan även i vårt arbete för att skapa en tydligare position på marknaden, säger Intersports VD Ulf Kinneson.

Anders Jörnell är idag ansvarig för Team Sportia Klubb & Företag i Göteborg och tror att fusionen är bra för båda parter:

– Jag ser stor potential i Intersports nysatsning på klubbverksamheten och ser fram emot resan vi har framför oss. I och med fusionen har vi stor potential att ta hand om våra kunder i allt större omfattning.

Det nya bolaget blir nu störst på försäljning till idrottsklubbar i Göteborg och planerar att bli en dominerande aktör i hela Västsverige.