Asics och Fatpipe i samarbete

Asics och Fatpipe i samarbete

Publicerad

Asics satsar stort på innebandy och är sedan oktober 2013 officiell klädleverantör till de svenska landslagen. För att stärka sin närvaro på den svenska föreningssidan inleder man nu ett samarbete med finska klubbtillverkaren Fatpipe.

Samrbetet med Fatpipe innebär försäljning av teamtextil mot klubbar i samarbete med Fatpipe, som är leverantör av klubbor och målvaktsutrustning.

– Tillsammans med Fatpipe skapar vi en helhetslösning genom att erbjuda klubbarna ett komplett sortiment med skor, kläder och utrustning, säger Erik Nystedt, vd på Asics Sverige.

Erik Nystedt berättar att Asics och Fatpipe kommer "där det fungerar praktiskt" att arbeta tillsammans vid till exempel klubbmässor. Erik vill inte säga hur många klubbar Asics och Fatpipe når i och med sitt samarbetsavtal.

– Det handlar istället om att jobba med bra och rätt klubbar för oss.

Asics teamkonfektion har fått en rivstart inom innebandyn. Nu spelar både herr- och damlandslagen i konfektion från det japanska företaget. Under 2014 kommer Asics att kunna erbjuda kompletta tränings- och matchställ, konfektion för off court samt fyra olika typer av innebandyskor.

Niclas Olofsson, operativ chef på Fatpipe Sweden, kommenterar samarbetet med Asics så här:

– Asics har en tradition att leverera skor av högsta kvalitet och vi tror starkt på deras satsning på innebandytextil. Fatpipe är ett premiumvarumärke och vi jobbar med väl utvalda partners. Därför känns det helrätt att ingå detta samarbete med just Asics.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

De tog hem Scandinavian Outdoor Award

1 kommentar

High Coast Outdoor: Stort grattis Polygiene! Pacsafe´s masker Viraloff i samarbete med Polygiene finns på hyllan hos oss med nästa vecka, så hör av er om ni vill veta mer. David/High Coast Outdoor

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842