Houdini firar 20 år

Svenska Houdini har fyllt 20 år och firat det med både fest och events ihop med Naturkompaniet.

När Houdini startades 1993 var Naturkompaniet en av företagets allra första kunder. Samarbetet har fortsatt under alla år och därför var det naturligt för Houdini att fira sitt jubileum ihop med Naturkompaniet.

I mitten av oktober fanns därför Houdinis personal och Houdinis Friends på plats i sex av Naturkompaniets butiker. I Göteborg, Gävle, Malmö, Stockholm, Sickla och Östersund kunde Houdini berätta sin historia och sina tankar om miljövänliga funktionsplagg för konsumenterna.

Samtidigt ordnade de i samarbete med Addnature tävlingen Power Houdi SM, en tävling där kunder kunde skicka in bilder och motiveringar till varför de är värda en ny Power Houdi. Tävlingen har två kategorier; de som inte redan har en Power Houdi och de som redan är frälsta och vill ha en till. Tävlingen hölls på Addnatures Facebooksida.

Självklart firades de 20 första åren också med en fest. I början av november bjöd de in butiksfolk och kollegor till en fest i Stockholm. Eftersom utbrytarkungen Houdini var en cirkusartist så hade Houdini självklart valt cirkus som tema för festen. Partyfolket kunde testa på allt från jonglering och enhjuling till att kasta ner burkar med bollar och mycket mer.

Sportfack gratulerar till årsdagen och konstaterar att vi är ett år äldre…