XXL öppnade i Karlstad

XXL öppnade i Karlstad

Publicerad

Idag öppnade XXL ett nytt varuhus i Välsviken i Karlstad. Det är den norska sportjättens trettonde varuhus i Sverige sedan starten 2010.

Butiken i Karlstad är på 4000 kvadratmeter och sportkedjans fjärde nya varuhus i Sverige under detta år. Som vanligt ordnade XXL en fest av själva öppningen med specialerbjudanden och allmän feststämning. För den norska sportkedjan fortsätter nyetableringarna också nästa år. Bland annat ska XXL öppna sitt första varuhus i Finland nästa år och till slutet av år 2015 ska det finnas 20 stycken XXL varuhus i Sverige. Kedjan hade en omsättning år 2012 på cirka 4,3 miljarder kronor inklusive näthandeln.  XXL ägs av riskkapitalbolaget EQT och grundaren Öyvind Tidemansen.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Burton Step On

2 kommentarer

Johannes Wikström: Hi Niall, you can just order them through burton.com :)

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842