Nytt folk på nya tjänster

Nytt folk på nya tjänster

Publicerad

Vad har Intersport, Viking, Reebok och Footbalance gemensamt? Jo, samtliga har tillsatt nytt folk.

Kennet Forsman är ny cykelansvarig på Intersport. Forsman har en gedigen bakgrund i sportbranschen tack vare 12 år på Sportex och 14 år på Team Sportia. Under sin tid på Team Sportia var han bland annat affärsområdeschef för cykel och bidrog till att bygga upp varumärket Sjösala från grunden.

Enligt Intersports vd Ulf Kinneson så stärker kedjan sin position inom fokusområdet cykel genom Kennet Forsmans specialistkompetens och långa erfarenhet i branschen.

Forsman tillträder sin tjänst i januari nästa år.

Linus Hallberg är ny säljare på Viking Footwear AB. Närmast kommer han från företaget Specter där han jobbat med försäljning av deras affärssystem. Men han har även en bakgrund i sportbranschen. Dels som butikssäljare på Team Sportia Stenungsund, dels som anställd på Adapt Comfort under åtta år.

Hallberg kommer att vara distriktsansvarig för Mellansverige och västra Sverige. Han tillträder tjänsten den 18 november.

Kennet Forsman, Linus Hallberg, Tassos Karamouzis och Kalle Kickuth.

Finska bolaget Footbalance har utsett Tassos Karamouzis till försäljningsansvarig för nya marknader. Karamouzis har jobbat på Footbalance sedan 2010 då han tillträdde tjänsten som ansvarig för den skandinaviska marknaden.

Enligt Footbalances vd Tom Jungell har Karamouzis varit en nyckelspelare på företaget sedan han anställdes och kommer att hjälpa Footbalance att ta nästa steg i sin internationella expansion.

Karamouzis kommer även fortsättningsvis att vara stationerad i Stockholm och vara ansvarig för den skandinaviska marknaden. Kollegan Rasmus Holmgren blir från och med den 1 januari nästa år försäljningsansvarig för Sverige och Danmark.

Kalle Kickuth är ny varumärkesansvarig för Reebok. Han kommer närmast från en tjänst som inköpare på Team Sportia men har även tidigare jobbat på Reebok. Bland annat har han varit skandinaviskt försäljningsansvarig för sportmode och produktchef skor.

Brian Grevy, vd Adidas Group Nordic, är övertygad om att Kalle Kickuths passion, entusiasm och djupa kunskap om Reeboks verksamhet kommer att spela en stor roll i att driva Reeboks varumärkesarbete mot sina mål.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842