Träningskollektion från Daily Sports

Daily Sports tar sitt kunnande från golfkläder för damer och lanserar en träningskollektion för samma målgrupp. Exercise XDS landar i butikerna hösten 2014.


Träningskollektion från Daily Sports
Så här ser plaggen ut i den mest tekniska träningskollektionen Extreme Collection.

Daily Sports är ett extremt starkt varumärke bland kvinnliga golfare som vill kombinera funktion med lite flärd. Nu tar de sitt kunnande inom mode och funktion och lanserar träningskollektionen Exercise XDS.Kollektionen består av sportiga träningskläder för den moderna, urbana kvinnan. Det är träningskläder både för gymmet, yogan och löparrundan.

– Vi vill göra tränings kläder som får sportiga kvinnor världen över att le och känna sig vackra både på in- och utsidan, säger Ulrika Skoghag som är vd på Daily Sports. Vi vet att många av våra kunder tränar mycket och hoppas att de ska tycka lika mycket om våra träningskläder som de tycker om våra golfplagg.

Designtanken för kollektionen är att den ska inspirera kvinnor mitt i livet med en färgglad och feminin kollektion. Bakom designen står Carina Pagoldh som fick fria händer för att designa en träningskollektion för Daily Sports målgrupp. Precis som golfkollektionen blev det plagg med små detaljer som gör stor skillnad.

– Vi hoppas att våra träningsplagg ska sticka ut på samma sätt som våra golfplagg gör med sina detaljer, säger Ulrika. Vi tror absolut att det finns utrymme för Daily Sports träningskläder. Vi vill tillföra en extra dimension som får våra kunder att nå nya mål och känna sig oslagbara när de tränar.