Nästa säsongs skidor i Vemdalen

Pro Ski Intro arrangeras 4–6 februari i Vemdalen.

Nästa säsongs skidor i Vemdalen

Publicerad

I februari får återigen Sveriges främsta skidbutiker chansen att testa nästa säsongs produkter när Pro Ski Intro hålls i Vemdalen.

Claes Forsberg, vd Svenskt Sportforum.

 Vid Pro Ski Intro i Vemdalen 4–6 februari visar Sveriges största alpina leverantörer upp 2014/15 års produkter för speciellt inbjudna alpinbutiker. Som arrangör står Svenskt Sportforum. Genom att erbjuda tre intensiva testdagar inom kategorierna alpin hårdvara, hjälmar och goggles hoppas de tillsammans med de svenska leverantörerna uppnå ett viktigt mål med arrangemanget: Att branschen ska kunna lägga sina ordrar tidigt på säsongen.

– Vår vilja är att alla deltagare under tre dagar ska kunna fokusera på att testa utrustning inne och ute, äta lunch och prata utrustning med leverantörerna. Efter lunchen fortsätter testerna och under middagen fortsätter förhoppningsvis diskussionerna, säger Claes.

Nytt för i år är att Svenskt Sportforum tagit över arrangemanget av eventet. Claes Forsberg poängterar att Interski gjorde ett kanonjobb premiäråret.

– Vi har lyssnat på Jonas Westlund och de andra på Interski och egentligen inte förändrat så mycket. Varför ändra på ett vinnande koncept? Vi har lagt till en dag och kommer att försöka förbereda deltagarna så mycket som möjligt inför besöket, säger Claes.

Enligt Claes kommer alla deltagande butiker att erhålla ett individuellt tidsschema som innehåller fasta tider för leverantörsbesök inomhus samt tider att testa skidor och utrustning ute i backarna. Allt för att göra deltagandet vid Pro Ski Intro så effektivt som möjligt.

Till 2014 års Pro Ski Intro har Svenskt Sportforum bjudit in drygt 100 av Sveriges främsta specialistbutiker inom alpint. En praktisk lösning enligt Claes.

– Det är ett "Endast inbjudna-arrangemang" och de berörda är Sveriges bästa specialistbutiker som valt att kunna erbjuda sin kunder stor kunskap och ett bredare toppsegment av produkter, säger Claes Forsberg.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Svenskt Sportforum
  • Telefon: 08-505 865 97
  • Verksamhetsinfo: Svenskt Sportforum är en branschorganisation för tillverkare, leverantörer och återförsäljare av sport- och fritidsartiklar i Sverige. Vi arbetar som medlemsorganisation genom att erbjuda utbildning, utveckling, rådgivning, samverkan och verka för en god lönsamhet och tillväxt i branschen. Som intresseorganisation arbetar vi med att stimulera svenska folket till ett aktivt och hälsosamt liv genom att initiera och samordna idrottsaktiviteter, sprida kunskap och aktivt driva frågor via opinionsbildare och i media.
On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842