Quiksilver säljer sina snowboardmärken

Quiksilver säljer sina snowboardmärken

Publicerad

Quiksilver fortsätter att renodla sin verksamhet. Senaste draget är att sälja Mervin Manufacturing med varumärkena LibTech och Gnu.

Alla nyckelpersoner i Gnu och Libtech stannar kvar i bolaget och planen för de nya ägarna Extreme Holdings är att bygga vidare på Gnus och Libtechs historia av innovativa produkter. Till exempel var Gnu först ut med riktigt korta svängradier redan på 80-talet och Libtech var de som drog igång hela rockervågen på snowboards för några år sedan.

Extreme Holdings moderbolag Altamont Capital köpte i somras Dakine.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

2 kommentarer

Jan.jonsson@future.se: Mycket förvånande att Marcus inte med ett enda ord, skänker alla leverantörer som fått ta stora avskrivningar av fordringar, en enda tanke. Istället nämner han att det inte är någon idé att ägarna...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842