C2 Vertical Safety breddar sig

C2 Vertical Safety breddar sig

Publicerad

Uppsalaföretaget C2 Vertical Safety har plockat upp ytterligare ett varumärke i portföljen. Senast in i gemenskapen är Buff Professional.

Buff Professional marknadsför specialdesignade buffar (kombinerad halsduk, pannband, bandana, ansiktsskydd) för alla som är utsatta för väder och vind på jobbet. Buffarna från Buff Professional är tillverkade i material från Du Pont Nomex, Polartec, Thermolite och Windstopper.

– Det finns bara ett original och det är Buff. Vi är stolta över förtroendet att få arbeta med ytterligare ett starkt premium-märke. Buff Professional passar väl ihop med våra övriga innovativa kvalitetsmärken som vi arbetar med på den svenska marknaden. Buffs konsekventa val att tillverka sina buffar i världsledande material och ambition att utveckla bästa buffen för olika yrkesgrupper imponerar på oss, säger Mattias Åkesson, vd C2 Vertical Safety, i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare har C2 Vertical Safety varumärken som La Sportiva, G3, Nite Ize och Petzl i sin portfölj.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842