Svenskt Sportforum samarbetar

Svenskt Sportforum samarbetar

Publicerad

Branschorganisationen Svenskt Sportforum och Boutique Fräsh inleder ett samarbete. De båda mässarrangörerna kommer att hålla sina mässor tillsammans i Kistamässans lokaler i januari nästa år.

Swesport är Svenskt Sportforums stora årliga branschmässa. Den lockar årligen över ett hundratal utställare och drygt 1000 besökare. Boutique Fräsh Show har å sin sida arrangerats i Stockholm sedan 2007. Från och med nästa år kommer de båda mässorna att slås ihop och stå sida vid sida i Kistamässans lokaler. Swesport har tyngdpunkten lagd på vintersport och friluftsliv medan Boutique Fräsh satsat på actionsport och streetwear.

- Vi kompletterar varandra fantastiskt bra, det gör mässan vassare och bättre, säger Claes Forsberg, vd på Svenskt Sportforum.

För utställarna innebär samarbetet också att de når en ännu bredare publik än tidigare. Den förnyade Swesport-mässan arrangeras i Kista den 19-20 januari 2014.

On
Off

11 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842