Easton Bell Sports jättesatsning klar

Easton Bell Sports jättesatsning klar

Publicerad

Easton Bell Sports Nordics nya huvudkontor och jättelager ska serva Norden och Baltikum med utrustning för ishockey och snösport.

Alex Vega.

Alex Vega, vd Easton Bell Sports Nordic.

I april stod Easton Bell Sports Nordics (EBS) jättebygge klart. Med en storlek på totalt 3000 kvadratmeter syns verkligen företagets nya kombinerade huvudkontor och lager i Mölnlycke, Göteborg.

Av de 3000 kvadratmeterna utgör kontor, showroom och personalens övriga utrymmen 500 kvadratmeter. Resten, 2500 kvadratmeter, utgörs av ett 10 meter högt lager. Härifrån servar EBS den svenska, norska och danska marknaden med ishockeyprodukter från Easton. Dessutom innehåller lagret all snösportutrustning från Giro Snow för den svenska, finska och norska marknaden samt Baltikum.

EBS växer kraftigt just nu och företaget har i och med flytten tredubblat sina ytor. EBS har satsat på en högteknologisk logistiklösning när det gäller lagerlösningen. Robottruckar sköter plockningen under överinseende av en 13 personer stark lagerbesättning. Allt för att säkerställa leveranserna till kund. Det förklarar Alex Vega, vd på EBS.

– Vi minskar felplocket ytterligare. Systemet ska ge oss 100 procent leveranssäkerhet mot kund.

Totalt har företaget investerat 20 miljoner kronor. Alex förklarar den enkla anledningen till EBS storsatsning.

– Det viktigaste är att ha nöjda kunder. Det får vi genom snabba leveranser som är rätt.

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842