Puma har hittat en ny vd

Puma har hittat en ny vd

Publicerad

Puma har hittat en efterträdare till Franz Koch. Den 1 juli tillträder norrmannen Björn Gulden posten som vd för Puma.

Björn Gulden.

Gulden är 47 år gammal och kommer närmast från ett danskt juvelerarföretag men mellan 2000 och 2011 var han vd för Europas största skokedja, Deichmann. Andra tidigare arbetsgivare inkluderar bland annat Helly Hansen och Adidas där han var näst högste chef för konfektion och tillbehör.

Gulden säger i ett uttalande att han ser framemot att ta över vd-rollen på ett av branschens mest spännande och kraftfullaste bolag och att han är ivrig att under de kommande åren förlösa Pumas potential.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stort antal medarbetare har tvingats lämna Lundhags

3 kommentarer

Mattias, red: Nej. Ja absolut om det går, dvs om Lundhags/Brav svarar nästa gång vi hör av oss.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842