Sportmarket utökar satsning på brittiska barnkläder

Sportmarket utökar satsning på brittiska barnkläder

Publicerad

Sportmarket är mer än nöjda med Kozi Kidz första år i Sverige. Nu utökar företaget sin satsning på det brittiska barnklädesmärket.

Karin Lind.

Bakom Kozi Kidz står svenskarna Tomas och Linda Torstensson som grundade bolaget i England 2008. Förra hösten introducerades Kozi Kidz på den svenska marknaden av Sportmarket. I kollektionen ingår funktionella ytterkläder och underställ för barn i åldrarna 6 månader till 10 år.

– Gensvaret har varit fantastiskt och därför känns det som ett naturligt steg för oss att erbjuda en bredare kollektion till kommande säsong, säger Karin Lind, produkt- och säljansvarig för Kozi Kidz hos Sportmarket, i ett pressmeddelande.

Kozi Kidz har på kort tid etablerat sig på många marknader. Idag finns märket representerat i knappt 30 länder och förra året öppnade Kozi Kidz sin första egna butik i Peking. Enligt Karin Lind är det Kozi Kidz färger, kvalitet och höga säkerhetstänk som gjort att kläderna har blivit populära i Sverige.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Sportmarket AB
  • Telefon: 08-470 28 00
  • Verksamhetsinfo: Sportmarket är leverantör till sporthandeln av kända varumärken inom vintersport, skor samt konfektion. Samtliga leveranser sker från eget lager. Året-runt service.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842