Patrioternas val

Patrioternas val

Publicerad

Unika produkter i begränsad upplaga är ett bra sätt för att skapa hype runt ett varumärke. Senast ut är Cobra som lagom till US Open i golf kommer med en driver i de amerikanska färgerna.

Till Mastres tog Cobra fram en grön driver och nu när det snart är dags för nästa major – US Open – kommer de självklart med en driver i de amerikanska färgerna. Med tanke på hur patriotiska många amerikaner är gissar vi att de 600 vit/röd/blå klubborna kommer att ta slut omedelbert.

Klubborna kommer att säljas av utvalda Cobrabutiker över hela världen. Norden är tilldelat 25 exemplar så räkna med att de kommer att gå åt snabbt och kanske till och med säljas vidare på Ebay.

En bra klubba att slå ut med 4 juli.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

2 kommentarer

Jan.jonsson@future.se: Mycket förvånande att Marcus inte med ett enda ord, skänker alla leverantörer som fått ta stora avskrivningar av fordringar, en enda tanke. Istället nämner han att det inte är någon idé att ägarna...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842