En ny nivå av demo tour

En ny nivå av demo tour

Publicerad

Cobra Golf har kört sin demo tour under många år. I år är allt annorlunda. I stället för minibussar rattar de en stor långtradare runt hela landet.

Niklas Knutsson

Niklas Knutsson på Cobra Golf ville lyfta märkets demo tour. De hade gjort det mesta med sina minibussar och även om det alltid hade varit en lyckad turné kände Niklas att det kunde göras ännu bättre.

På tourerna åker nästan alla märken runt med var sin stor långtradare som rymmer en komplett verkstad för att bygga klubbor åt golfproffsen. Niklas ville ge vanliga golfare samma möjlighet och nu har deras Cobra Custom Fitting Truck Tour börjat rulla till 30 stopp – från Skåne i söder till Umeå i norr.

– Vi har med oss två killar som kan bygga klubborna direkt på plats i bussen, säger Niklas. De har tillgång till alla klubbhuvuden och alla skaft så de som provar ut klubbor före lunch kan hämta ut dem några timmar senare.

Cobra har valt ut några av sina största återförsäljare som de besöker med trucken. Pron och assistenten hjälper Pumas folk med själva utprovningen och till sin hjälp har de TrackMan launchmonitorer.

On
Off

3 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

2 kommentarer

Jan.jonsson@future.se: Mycket förvånande att Marcus inte med ett enda ord, skänker alla leverantörer som fått ta stora avskrivningar av fordringar, en enda tanke. Istället nämner han att det inte är någon idé att ägarna...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842