En ny nivå av demo tour

Cobra Golf har kört sin demo tour under många år. I år är allt annorlunda. I stället för minibussar rattar de en stor långtradare runt hela landet.


En ny nivå av demo tour
Niklas Knutsson

Niklas Knutsson på Cobra Golf ville lyfta märkets demo tour. De hade gjort det mesta med sina minibussar och även om det alltid hade varit en lyckad turné kände Niklas att det kunde göras ännu bättre.

På tourerna åker nästan alla märken runt med var sin stor långtradare som rymmer en komplett verkstad för att bygga klubbor åt golfproffsen. Niklas ville ge vanliga golfare samma möjlighet och nu har deras Cobra Custom Fitting Truck Tour börjat rulla till 30 stopp – från Skåne i söder till Umeå i norr.

– Vi har med oss två killar som kan bygga klubborna direkt på plats i bussen, säger Niklas. De har tillgång till alla klubbhuvuden och alla skaft så de som provar ut klubbor före lunch kan hämta ut dem några timmar senare.

Cobra har valt ut några av sina största återförsäljare som de besöker med trucken. Pron och assistenten hjälper Pumas folk med själva utprovningen och till sin hjälp har de TrackMan launchmonitorer.