Douchebags till AG Trading

Douchebags till AG Trading

Publicerad

Ett av de märken som det snackades mest om på senaste Ispo var norska Douchebags. Douchebags är väskor och skidfodral med det där lilla extra och nu har AG Trading ytagit hand om märket i Sverige.

Förutom skidfodral finns även vanliga väskor i sortimentet.

Med smarta lösningar som att enkelt förändra längden på skidfodralet och låg vikt för att inte i onödan passera maxvikten på flyget har Douchebags snabbt blivit favoritväskorna för många skidåkare. Faktum är att friåkaren Jon Olsson varit med i utvecklingen av produkterna ihop med Truls Brataas.

Svensk fistributör av Douchebags är AG Trding som också distribuerar bland annat Poc och Black Crows.

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206