CCM på talangjakt

CCM på talangjakt

Publicerad

I sommar fokuserar CCM stort på unga talanger. Skillscamp blir namnet på CCM:s sommarevent där företaget vill hitta de allra största hockeytalangerna i Europa.

CCM Skillscamp kommera att ambulera på tio platser i sex europeiska länder – Sverige, Ryssland, Finland, Schweiz, Tjeckien och Tyskland. Preliminärt kommer Sverige-stoppen av turnén att bli i Segeltorp, Stockholm den 20 juli och i Göteborg den 27:e samma månad.

Skillscamp blir navet i CCM:s varumärkeskampanj "Start Your Legend" som kommer att ge unga spelare chansen att bli ansiktet utåt för CCM i Europa. Skillscamp har tidigare hållits i Nordamerika.

– Skillscampen handlar om att göra dig som individ till en bättre hockeyspelare genom att du under en dag kommer att tränas av några av Europas bästa coacher och spelare, säger Robert Zaring, marknadsdirektör på Reebok CCM Hockey. 

Varje spelare som kommer att delta kommer att få prova den senaste hockeyutrustningen från CCM. Däribland nya RBZ-skridskon och RBZ Stage 2-klubban som kommer i butik under sommaren.

För deltagarna blir dagen intensiv. De kommer att köra ispass, styrketräna samt lyssna på teorigenomgångar och föreläsningar om hälsa. Att delta är gratis men platserna är begränsade.

 

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842