Cobra har också en nationell studio

Cobra har också en nationell studio

Publicerad

Allt fler golfmärken sätter upp en nationell studio där de tar custom fitting till en ny nivå. Senast ut är Cobra som har valt Skinnarebo G & CC i Jönköping som partner.

I slutet av mars, när snön fortfarande täckte de flesta golfbanorna, öppnade Cobra Golf sin första nationella fitting studio i Sverige. De öppnade den ihop med Eddy Eriksson som driver golfshopen på Skinnarebo G & CC utanför Jönköping.

Cobra vill genom den här satsningen erbjuda sina kunder en ny nivå av custom fitting och det i en annorlunda miljö. En totalupplevelse där kunderna känner sig utvalda.

– Vi är glada och stolta att presentera den första Cobra studion i detta utförande, säger Henrik Pantzar på Cobra. Golfmarknaden har de senaste åren gått allt mer åt individuellt anpassad och utprovad utrustning.

Eddy Eriksson och Cobra är en giftig kombination.

Eddy Eriksson har jobbat som pro och drivit shop sedan 1992 och redan 1995 började han med custom fitting.

– Jag har insett att det är avsevärt lättare att få resultat som instruktör om man samtidigt säkerställer att eleven har rätt utrustning i bagen, säger Eddy. Cobra har under många år varit ett märke med ett komplett sortiment till alla spelartyper vilket passar perfekt för den verksamhet jag bedriver.

Eddy använder en TrackMan för att samla in all data om golfslaget men samtidigt slår spelaren ut på rangen istället för mot ett nät för att även kunna studera bollflykten.Hela studion har dessutom inretts på ett sportigt och ungdomligt sätt med inredning från Cobra och Puma.

Så här ser Cobra studio på Skinnarebo G & CC ut.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

2 kommentarer

Jan.jonsson@future.se: Mycket förvånande att Marcus inte med ett enda ord, skänker alla leverantörer som fått ta stora avskrivningar av fordringar, en enda tanke. Istället nämner han att det inte är någon idé att ägarna...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842