Cobra har också en nationell studio

Allt fler golfmärken sätter upp en nationell studio där de tar custom fitting till en ny nivå. Senast ut är Cobra som har valt Skinnarebo G & CC i Jönköping som partner.

I slutet av mars, när snön fortfarande täckte de flesta golfbanorna, öppnade Cobra Golf sin första nationella fitting studio i Sverige. De öppnade den ihop med Eddy Eriksson som driver golfshopen på Skinnarebo G & CC utanför Jönköping.

Cobra vill genom den här satsningen erbjuda sina kunder en ny nivå av custom fitting och det i en annorlunda miljö. En totalupplevelse där kunderna känner sig utvalda.

– Vi är glada och stolta att presentera den första Cobra studion i detta utförande, säger Henrik Pantzar på Cobra. Golfmarknaden har de senaste åren gått allt mer åt individuellt anpassad och utprovad utrustning.

Cobra har också en nationell studio
Eddy Eriksson och Cobra är en giftig kombination.

Eddy Eriksson har jobbat som pro och drivit shop sedan 1992 och redan 1995 började han med custom fitting.

– Jag har insett att det är avsevärt lättare att få resultat som instruktör om man samtidigt säkerställer att eleven har rätt utrustning i bagen, säger Eddy. Cobra har under många år varit ett märke med ett komplett sortiment till alla spelartyper vilket passar perfekt för den verksamhet jag bedriver.

Eddy använder en TrackMan för att samla in all data om golfslaget men samtidigt slår spelaren ut på rangen istället för mot ett nät för att även kunna studera bollflykten.Hela studion har dessutom inretts på ett sportigt och ungdomligt sätt med inredning från Cobra och Puma.

Cobra har också en nationell studio
Så här ser Cobra studio på Skinnarebo G & CC ut.