Låt J Lindeberg göra OS-kläderna

Låt J Lindeberg göra OS-kläderna

Publicerad

Den senaste svenska OS-kollektionen från Li-Ning såg ut som om den varit inhandlad på Dressman. På Ispo visade J Lindeberg hur det hade kunnat se ut om de fått uppdraget.

Så här ser hela jackan ut.

För ett år sedan var det heta diskussioner om den svenska OS-kollektionen designad av kinesiska Li-Ning. Vi kan sammanfatta debatten med att ingen förutom SOK var nöjda.

I J Lindebergs monter fanns en fantastiskt fin blågul jacka som inte alls är tänkt som ett inlägg i debatten men som visar hur det hade kunnat se ut om uppdraget att designa kollektionen gått till ett av våra många duktiga svenska klädmärken. Designern Fredrik Dahl berättar dessutom att jackan sålt riktigt, riktigt bra. Kanske inte i Sverige där vi är rädda för våra egna färger men i andra länder ser den ut att bli en hit.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842