Enfärgat på Ispo

Enfärgat från Helly Hansen

Enfärgat på Ispo

Publicerad

På Swesport höll jag en trendspaning och sa att 1- och 2-färgat skulle bli en stark trend nästa vinter. Aldrig har jag haft så rätt.

Ispo verkligen kokar av färg men den här gången är det rena ytor som gäller och inte mönstrade plagg. 1- och 2-färgade plagg dominerar men visst finns det också plagg med tre eller fyra färger. Mönstrade plagg är dock som sagt väldigt ovanligt om det inte handlar om camouflage som finns på både hårdvara, skor och kläder. Än så länge mest i snowboardvärlden men redan nu utser jag camo till en av de starkaste trenderna för vintern 2014/2015.

Bland de färrger som gäller i år så är turkos, gul, cerise, grönt och lila de allra hetaste. Plus vitt och svart när de väljs för att vara trendigt och inte för att göra plagget anonymt. Alla 1- och 2-färgade plagg har blixtlås och detaljer i kontrasterande färger för att det inte ska bli för platt.

Tvåfärgat från Marmot. Just den här starka lila färgen är tokhet inom outdoor.

Cerise från Mammut med Polartecs nya material Alpha.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lågprishjälm säkrast i största testet

8 kommentarer

Mattias B: Vi har tänkt lika där då. Men ibland måste man dessutom lägga ut något snabbt. Där har vi på Sportfack dubbla möjligheter, som vi också hela tiden använder oss av. Kort och snabbt online och så...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842