Team Sportia byter vd

Team Sportia byter vd

Publicerad

Fredrik Andreasson avgår som vd för Team Sportia AB. Efter drygt tre år på posten har han beslutat att gå vidare. Vd posten tas tillfälligt över av Team Sportias styrelseordförande Lars Stenberg.

När Fredrik Andreasson tog över vd-posten för drygt tre år sedan började han sjösätta ett antal projekt. Han var bland annat drivande i förvärvet av Sportex butikerna från Sjätte AP-fonden. Köpet innebar att Team Sportia idag är den kedja som säljer mest cyklar i Sverige. Kedjan är också stark inom längdskidor och hockey-produkter. Enligt företaget har beslutet att Fredrik Andreasson ska sluta, tagits gemensamt av båda parter. Jobbet som vd övertas nu av styrelseordföranden Lars Stenberg, men den lösningen är enligt Team Sportia bara tillfällig.

On
Off

17 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Per Sigvardsson lämnar XXL efter Greta-hånen

13 kommentarer

Nicolas: Denna tråd landade väl! Och på Sportfack kommer vi fortsätta att sätta miljöfrågan under lupp, utifrån en rad olika vinklar och aspekter. Det händer mycket på miljöområdet just nu ute hos många...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842