Årets vinnare av Gear Of The Year

Juryn har sagt sitt och utsett sju vinnare av Sportfack Gear Of The Year 2012.

Årets vinnare av Gear Of The Year

Årets barnprodukt – Didrikson Boardman

Det här är en produkt som låter barn vara barn. En produkt som inte hindrar barnen i deras upptåg  hur risigt vädret än är och som dessutom gillas av både föräldrar och testpatruller.

Årets Barnprodukt är Didriksons Boardman.

 

Årets vinnare av Gear Of The Year

Årets Miljöinsats – Houdini

Vissa satsar på återvunna material,  andra på miljövänlig produktion eller på att se hur frakterna påverkar företagets avtryck. Och så finns det de som gör allt det där och lite till.

Årets Miljösatsning går till Houdini.

Årets vinnare av Gear Of The Year

Årets Nykomling – Elevenate

Vi har aldrig sett på maken. Aldrig tidigare har ett varumärke  på så kort tid nått en sådan position  att alla andra jämför sig med det.

Årets Nykomling är Elevenate.

 

Årets vinnare av Gear Of The Year

Årets Innovation – Fischer Soma Vacuum

Det är inte ofta, men ibland kommer det en innovation som i grunden förändrar ett segment. En innovation som gör att man refererar till tiden för och efter lanseringen. Det här är en sådan.

Årets Innovation är Fischer Soma Vacuum.

Årets vinnare av Gear Of The Year

Årets Svenska Varumärke – Hestrahandsken

Hantverk och långsiktighet är inga tomma ord utan företagets själ och grunden för dess existens. Kunderna gillar det och det gör också butikerna som röstade fram dem till Årets Leverantör.

Årets Svenska Varumärke är Hestrahandsken.

Årets vinnare av Gear Of The Year

Årets Varumärke – Asics

Genom att vara ohotade etta i sitt segment och genom att i stort och smått stötta event och atleter har de gjort sig oumbärliga för både butiker och konsumenter.

Årets Varumärke är Asics.

Årets vinnare av Gear Of The Year

Årets Produkt – GoPro Hero 3

Det här är en produkt som skapat ett helt nytt segment och som har fått massor av efterföljare. Det är en produkt som har synts precis överallt: från skidbacken, till Gladiatorerna och till yttre rymden.

Årets Produkt är GoPro.

Relaterat företag i Sportregistret

  • HESTRA

    HESTRA är ett svenskt familjeföretag, grundat i Småländska Hestra 1936, som designar, tillverkar och säljer kvalitativa handskar. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av olika material, allt från klassiska skinnhandskar till mockahandskar och svinskinnshandskar. HESTRA utvecklar alltid handskar med största fokus på kvalitet och dig som användare; den professionella utövaren, vardagsmotionären, den modemedvetna kunden och dig där emellan.