Årets vinnare av Gear Of The Year

Årets vinnare av Gear Of The Year

Publicerad

Juryn har sagt sitt och utsett sju vinnare av Sportfack Gear Of The Year 2012.

Årets barnprodukt – Didrikson Boardman

Det här är en produkt som låter barn vara barn. En produkt som inte hindrar barnen i deras upptåg  hur risigt vädret än är och som dessutom gillas av både föräldrar och testpatruller.

Årets Barnprodukt är Didriksons Boardman.

 

Årets Miljöinsats – Houdini

Vissa satsar på återvunna material,  andra på miljövänlig produktion eller på att se hur frakterna påverkar företagets avtryck. Och så finns det de som gör allt det där och lite till.

Årets Miljösatsning går till Houdini.

 

 

Årets Nykomling – Elevenate

Vi har aldrig sett på maken. Aldrig tidigare har ett varumärke  på så kort tid nått en sådan position  att alla andra jämför sig med det.

Årets Nykomling är Elevenate.

 

Årets Innovation – Fischer Soma Vacuum

Det är inte ofta, men ibland kommer det en innovation som i grunden förändrar ett segment. En innovation som gör att man refererar till tiden för och efter lanseringen. Det här är en sådan.

Årets Innovation är Fischer Soma Vacuum.

 

 

Årets Svenska Varumärke – Hestrahandsken

Hantverk och långsiktighet är inga tomma ord utan företagets själ och grunden för dess existens. Kunderna gillar det och det gör också butikerna som röstade fram dem till Årets Leverantör.

Årets Svenska Varumärke är Hestrahandsken.

 

 

Årets Varumärke – Asics

Genom att vara ohotade etta i sitt segment och genom att i stort och smått stötta event och atleter har de gjort sig oumbärliga för både butiker och konsumenter.

Årets Varumärke är Asics.

 

Årets Produkt – GoPro Hero 3

Det här är en produkt som skapat ett helt nytt segment och som har fått massor av efterföljare. Det är en produkt som har synts precis överallt: från skidbacken, till Gladiatorerna och till yttre rymden.

Årets Produkt är GoPro.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842