Jesper Parnevik byter garderob

Jesper Parnevik byter garderob

Publicerad

Trots att Jesper Parnevik bara spelade två tävlingar förra året är han fortfarande ett känt namn och en stilikon inom golfen. Nu byter han kläder till Puma och klubbor till Cobra.

Jesper Parnevik är en stilikon. Nu i Pumas kläder.

Jesper Parnevik har kämpat mot både skador och nya yngre förmågor för att hålla sin plats på PGA-touren. Det har gått så där och han missade tourkvalet i höstas men får tack vare gamla meriter spela åtminstone 12 tävlingar på touren i år. Och det kommer han alltså att göra i Pumakläder och skor samt med klubbor från Cobra.

– Det känns spännande att vara en del av Cobra Puma Golf, säger Jesper Parnevik. De är inte rädda för att göra saker lite annorlunda och det passar mig. Jag har redan spelat in mig på klubborna och är redo att sätta min prägel på Pumas kollektion.

– Cobra Puma Golf och Jesper Parnevik är den perfekta matchen, säger Bob Philion som är vd för Cobra Puma Golf.. Han har varit en världsspelare och en pionjär inom golfmode under mer än 20 år vilket gör att han passar perfekt till den blandning av prestanda och stil som vi vill förmedla.

Klubbmässigt har Jesper valt Amp Cell Pro driver och tairway woods, Amp Forged järnklubbor och Trusty Rusty wedgar. På fötterna kommer han att ha Puma Tux Flux i olika färger som matchar dagens outfit. Tillsammans med Rickie Fowler, Ian Poulter och Jonas Blixt kommer han att bli Pumas stora manliga affischnamn.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842