Ny distributör av Ogio Golf i Norden

Ny distributör av Ogio Golf i Norden

Publicerad

Prestige Golf fortsätter att växa. Senaste varumärket i bagen är Ogio golfbagar. Och mer ska följa…

Prestige Golf är ny distributör av Ogios golfbagar i Sverige, Danmark, Norge och Island. Förändringen sker omedelbart och Prestige Sport tar över både varulager och orderstock från Sports Scandinavia som tidigare har sålt Ogio i Sverige men som försattes i konkurs i december.

För att klara av den växande verksamheten flyttar Prestige Golf till nya och större lokaler i Kungälv

– Vi har letat efter fler varumärken att utvidga vår portfölj med då våra kunder söker efter leverantörer med ett brett sortiment, så när detta erbjudandet dök upp kunde vi inte tacka nej, säger Tobias Hankers på Prestige Sport.

Troligtvis kommer det att bli fler nya varumärken hos Prestige Sport under året.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842