I väntan på Driver A

Taylormade gör som förra året och håller sina nya klubber hemliga till efter nyår. Trots det finns det flera nyheter i deras monter.


I väntan på Driver A
Nya Burner OS

Det står Driver A och Driver B i 2013 års prislista från Taylormade. Vi vet ingenting om klubborna förutom att Taylormade själva säger att det är den största innovation de någonsin gjort. Jo, en sak vet vi: Driver A är enbart en driver medan Driver B är en hel familj med järn, tourjärn, hybrider och metalwoods.

De nyheter som finns i Taylormades monter är en ny putter som bygger på Spiderteknologin och det nya järnsetet Burner OS. Det är ett extremt förlåtande järnset i instegsprisläge och som bara kommer att finnas i färdiga set, inte custom fitting.

På bollsidan finns det flera nyheter. Dels Taylormades första gula boll som blir en Burner, dels helt nya Super Deep som är en mjuk 2-delsboll och dels Rocketballz Urethane som är en 3-delsboll med uretanskal i ett mellanprisläge. Dessutom finns en helvit bollförpackning med prototyper av den nya Pentabollen som släpps i februari. Känslan var att den har ett extremt mjukt skal.