Cobra och Puma gillar färg

Cobra och Puma gillar färg

Publicerad

Cobra kommer med drivers och järnklubbor i massor av färger och Pumas kläder och skor är inget annat än en explosion i färg.

Rickie Fowlers tröja under lördagen på nästa år US Masters.

Cobra kommer med helt nya klubbor i sin Ampserie. Drivern har en unik hosel som gör att den kan ställas in i sex olika loft utan att klubbhuvudet stängs eller öppnas. Dessutom får damerna en driver med precis samma teknologi. Som om inte detta vore nog finns drivern i fyra olika färger för herrar och tre för damer och samma sak gäller för järnklubborna i samma serie.

Pumas kläder och skor går i samma stil med matchande färger. Rickie Fowler får dessutom en egen liten kollektion tydligt inspirerad av surfmodet. Kolla speciellt in shortsen.

Damdrivern i tre olika färger.

Pumas sko Amp Cell Fusion kommer i 10-12 färger.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842