Nytt grepp för skidtestardagarna

Nytt grepp för skidtestardagarna

Publicerad

Svenskt Sportforum är ny projektledare och samordnare av skidtestardagarna i fjällvärlden. Första stopp på skidtestarturnén är Sälen 7–8 december.

Tanken bakom skidtestardagarna är att skidintresserade ska få testa nya skidor gratis under ett par dagar. Konceptet har varit framgångsrikt i flera år men ska nu lyftas ytterligare genom Svenskt Sportforums inträde. Organisationen ska fungera som en sammanhållande länk mellan Skistars olika destinationer och skidleverantörerna.

– Vi är glada att ha fått det här förtroendet av skidbranschen, säger Claes Forsberg, vd Svenskt Sportforum, i ett pressmeddelande. Skidtestardagarna är något av en institution för många och en viktig möjlighet för leverantörerna att få möta slutkonsumenterna i rätt miljö. Det blir en härlig start på säsongen där starka påverkare och glada entusiaster får åka på de bästas grejerna som går att hitta.

För att förbättra och förtydliga kommunikationen ut mot potentiella deltagare har Skidtestardagarna fått en ny logotype samt en egen Facebook-sida och en egen hemsida. Skidtestardagar.se blir en ny gemensam plattform för marknadsföringen.

Beslutet att ta in Svenskt Sportforum som projektledare ses som väldigt positivt av Fredrik Rydén, marknads- och eventchef i Sälen.

– Varje destination kommer fortfarande att kunna sätta sin särskilda prägel på eventet med lokala samarbeten men det blir mycket tydligare för våra gäster vad som ska hända och vad de kan förvänta sig, säger han i ett pressmeddelande.

 

Skidtestardagarna äger rum under följande dagar:

  • 7-8 december i Sälen
  • 12-14 december i Åre
  • 28-29 december i Vemdalen
  • 20 januari samt 8-9 februari i Hammarbybacken
  • 12-13 april i Sälen; en säsongsavslutning i samband med MyskistarWeekend
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Craft sponsrar fler klassiska fotbollsränder

1 kommentar

Torbjörn Nilsson: Hur kommer det sig att ni visar denna bild på tröjan? Det är ingen offentlig bild och EJ som tröjan kommer se ut. Blir oerhört missvisande och oproffsigt från Er

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842