Renew fick ärofyllt pris

Renew fick ärofyllt pris

Publicerad

Renew Group har fått utmärkelsen Göteborgs Companipris som tilldelas företag i Göteborgsregionen som är föredömen för andra företagare.

Göteborgs Companipris delas ut av Göteborg & Co som är näringslivsgruppen för Göteborgsområdet. Priset har delats ut sedan 1994 och ska belöna det goda företagandet. Grundsynen är att ett välskött företag är bra för kunden, medarbetarna, samhället och för ägarna och i år är alltså Renew Group en av de två pristagarna.

– Det är jätteroligt att vi får det här priset av Göteborg & Co, säger Jan inge Forsberg, vd för Renew Group AB. Det är ett kvitto på att vi gör ett bra arbete för Göteborg, Härryda Kommun samt för innebandyn som sport.

Priset består av 25 000 kronor och en vacker Göteborgssiluett i silver. Plus äran så klart.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842