Bauer prisar hockeyns vardagshjältar

Bauer prisar hockeyns vardagshjältar

Publicerad

Det krävs en hel del stöttning från föräldrar, tränare och lagkamrater för att nå elitnivå i hockey. Nu vill Bauer hedra dessa hockeyns vardagshjältar genom tävlingen The Strongest Link.

Initativet inleds idag och är ett samarbete med Bauer Hockey och Stadium som kommer att marknadsföra tävlingen på sin hemsida och i sina butiker. På Bauers Facebooksida kan hockeyspelare nominera personer som skjutsar dem till träningen, hjälper till med utrustningen eller stöttar med uppmuntrande ord när det går tungt.

En jury bestående av New York Rangers-målvakten Henrik Lundqvist och Bauer-folk kommer att granska nomineringarna och presentera vinnaren den 1 oktober. Förstapriset är en resa till New York för både den som nominerar och den som blivit nominerad samt hockeyutrustning från Bauer till ett värde av cirka 65000 kronor.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya bubbelskor

2 kommentarer

Björn 2: Haha, mmmmmm,,,,Puma Jamming 2.0.... Vore kul att få en kommentar från Nike om hur dom ser på ovanstående!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842