VF tror på stordåd med Vans

VF tror på stordåd med Vans

Publicerad

VF Corp tror att Vans kommer att dubblera sin försäljning de kommande fyra åren.

Sedan VF Corp köpte varumärket Vans 2004 har omsättningen mer än tredubblats och kommer i år att passera milstolpen en miljard dollar. Ägarna ser dock en större potential än så och planerar för att Vans ska mer än dubbla sin omsättning till 2016. Det innebär att de räknar med en årlig tillväxt på i snitt 13 procent. Högst tillväxt räknas komma från Asien och e-handel. Egna butiker är också ett viktigt tillväxtområde. Idag driver de 320 egna butiker och den siffran ska ha passerat 500 år 2016.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842