Sommar på Bread and Butter

Sommar på Bread and Butter

Publicerad

Nästa sommar blir verkligen sommar. Åtminstone gäller det modet som har hämtat sin inspiration från livet på stranden med solblekta färger och sandblästrade plagg.

Bread and Butter är den största av alla modemässor som hålls i Berlin den här veckan. Här finns allt från kostymer och handsydda italienska läderskor till slitna jeans och pimpade hörlurar. Från den delen av den gigantiska mässan som är relevant för sporthandeln har jag plockat upp några trender. Ännu mer trendspaning kommer i Sportfacks julinummer.

Plaggen ska se lite sandblästrade och nötta ut redan från början. Dock inte så mycket att de är trasiga.

Rostbruna byxor fanns hos nästan alla utställare - nästa sommars storsäljare.

Camomönstret är tillbaka på både kläder och skor. Nu i ökenfärger.

Jeansen ska vara grå i olika nyanser.

Kombinationen grått och vinrött på sneakers fanns överallt.

Bärbart ljud i form av hörlurar eller som här väskor med inbyggda högtalare.

Den starka färgskalan från i år tonas ned ungefär som att plaggen fått hänga ute ett tag och solblekas. Det känns verkligen sommar över hela färgskalan.

Prickigt är ett vanligt mönster på skor och kläder för tjejer.

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lågprishjälm säkrast i största testet

8 kommentarer

Mattias B: Vi har tänkt lika där då. Men ibland måste man dessutom lägga ut något snabbt. Där har vi på Sportfack dubbla möjligheter, som vi också hela tiden använder oss av. Kort och snabbt online och så...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842