Blixtrande kollektion från Puma

Blixtrande kollektion från Puma

Publicerad

Lagom till sommaren lanserar Puma nya performance-kollektionen Evospeed – den första Pumakollektionen som inkluderar varumärkets samtliga produktkategorier.

Produkterna har hämtat sin inspiration från Pumasponsrade löparässet Usain Bolt och skornas Formstripe har bytts ut till Bolts kännetecken: en blixt. I kollektionen ingår träningskläder och skor för löpning, fotboll, motorsport, golf, cricket, innebandy och handboll. Ledorden vid skapandet av kollektionen har varit lätthet, flexibilitet och passform. Tanken är att erbjuda utövarna produkter som ökar rörelsefriheten utan att de ger avkall på stöd och stabilitet. Lansering mot konsument sker den 1 juni.

Bland produkterna märks bland annat nya fotbollsskon Evospeed 1 FG som kommer att användas av bland att annat Manchester City-hjälten Sergio Aguero, Bayern München-spelaren Mario Gomez och svenske Rasmus Elm. Utmärkande för skon är till exempel nya lästen Evoaptolast som enligt Puma ska ge en oöverträffad passform.

Den motionär som vill känna sig som Usain Bolt i löparspåret kan köpa skon Bolt Evospeed runner. Skon har hämtat inspiration från den sko Bolt kommer att använda under London-OS. Flexibilitet, lätthet och ett gott fotklimat har stått i fokus under utvecklingen.

I övriga sporter märks bland annat indoor-skon Evospeed Indoor 1 som kommer att bäras av franske handbollsspelaren Luc Abalo, golfskon Faas Trac Evospeed som kommer att bäras av Rickie Fowler under bland annat US Open nu i juni samt Evospeed F1 Mid som är senaste skomodellen i Pumas motorsportkollektion och som kommer att bäras av Ferrari-föraren Fernando Alonso.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842