Vans bygger eget i Sverige

Vans bygger eget i Sverige

Publicerad

Efter lite hattande hit och dit har Vans bestämt sig för att bygga upp en egen verksamhet i Sverige. Ansvarig för Vans i Sverige blir Andreas Olsson som tidigare har jobbat för Burton och senast med The North Face.

Andreas Olsson byter kängor mot sneakers.

Andreas Olsson blir ansvarig för varumärket Vans i hela Skandinavien plus Baltikum och Sverige blir först ut med en egen organisation och nästa år ska samma sak ske i Norge och Finland. Det svenska huvudkontoret ska ligga i Göteborg och vi återkommer när hela organisationen är klar.

Vans ägs av VF Corp. som även äger The North Face och Timberland. I höstas öppnade de en konceptbutik i Göteborg och då var Andreas inblandad eftersom The North Face samtidigt öppnade en butik i samma galleria.

– Det ska bli extremt roligt att få möjligheten att arbeta med något som bejakar mitt ursprung samtidigt som Vans som varumärke har stor utecklingspotential i Skandinavien, säger Andreas. 

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842