Prestige Golf ökar farten

Prestige Golf ökar farten

Publicerad

Prestige Golf satsar på både nya varumärken och ny personal. Målet är att växa snabbt i Sverige.

STX putters är ett av Prestige Golfs nya varumärken.

Prestige Golf är redan en av de största aktörerna inom golftillbehör, men de vill mer och breddar därför sin verksamhet med flera nya varumärken och genom att anställa Tobias Hankers som ny säljare och marknadschef.

Redan på Golfmässan i Jönköping i höstas visade Prestige Golf upp Under Armours golfkläder som de säljer till golfhandeln. Under Armour är en jätte i USA med allt från underställ och skidplagg till fotbollsskor och golfkläder. Efter det har det blivit klart med Power Bug elvagnar, STX putters och Super Stroke grepp.

– Vårt mål är att börja jobba med fler premiummärken som ett komplement till det vi har idag, säger Pontus Gunlycke som är försäljningschef på Prestige Golf. Det började med Under Armour som gör fantastiska kläder och nu har vi också fått klart med STX som är ett mycket intressant puttermärke med utbytbara inserts för att anpassa puttern efter hur snabba greenerna är. Vi kommer att fortsätta att leta efter lämpliga märken på den här nivån för att bli en komplett golfleverantör.

On
Off

3 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Didriksons går vidare med sin butiksbombmatta

1 kommentar

Martin: Där gick startskottet för bara egna butiker i framtiden för fucking Åmålsfödda didriksson. För alla som inte vet så står Fenix och Naturkompaniets modell som facit för Adelis som också äger...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842