Dags för Sportakademin Outdoor

Dags för Sportakademin Outdoor

Publicerad

Efter framgångarna med Sportakademin Vinter och Running var det bara en tidsfråga innan det skulle komma ytterligare en Sportakademi. Nu är den här och segmentet blir outdoor.

Utbildningen är som vanligt gratis för alla som jobbar i butik och första upplagan av Sportakademin Outdoor hålls 16-17 april i Göteborg och 19-20 april i Stockholm. Deltagande företag är Granitbiten, Haglöfs, Merrell, Roswi, Silva, Tretorn och Viking Footwear.

Planen är att utöka med fler orter nästa år.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842