Färskt kapital stärker Evosport

Färskt kapital stärker Evosport

Publicerad

Svenska innebandyföretaget Evosport AB har knutit två nya delägare till bolaget. Tillförseln av kapital från Carlson Invest AB och Partnerinvest Norr ska påskynda lanseringen av innovationer samt ska möjliggöra ännu snabbare tillväxt.

Piteåföretaget Evosport marknadsför sedan några år tillbaka innebandymärkena Oxdog och Wooloc både i Sverige och utomlands. Bolaget har egen distribution i Sverige, Tjeckien och Finland samt verkar genom importörer i bland annat Norge, Korea, Lettland, Schweiz och Ryssland. I Sverige finns produkterna i ett tiotal butiker och i Finland i 35 butiker.

- Genom det nya ägarkapitalet har bolaget nu möjlighet att mer agressivt öka försäljningen i fler länder samtidigt som de kan snabba på lanseringen av ett antal mycket spännande och innovativa produkter, säger Göran Carlson, vd och ägare av Carlson Invest AB, i ett pressmeddelande.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842