Intersports sjätte Megastore

Intersports sjätte Megastore

Publicerad

Butiksöppningarna är lika täta som seriepremiärerna på TV just nu. Senast ut är Intersport som bygger ut sin butik i Boländerna, Uppsala så att den blir en Megastore.

Intersport har öppnat sin sjätte Megastorebutik. Den senaste ligger i Boländerna utanför Uppsala och är en utbyggnad av deras tidigare butik där. Butiken är på 2 600 kvadratmeter och har förutom en fotbollsbur med konstgräs, löparstation och skidverkstad även ett kylprovrum som håller en temperatur på –7°. 

Tidigare finns megastores i Umeå, på Drottninggatan i Stockholm, på A6 i Jönköping, i Erikslund i Västerås och i Bromma Blocks.

– Våra megastore-butiker är mycket uppskattade av våra kunder och utvecklingen av butikerna utgår ofta från kundernas efterfrågan, berättar Fredrik Johanson som är vd för Intersport Sverige.

On
Off

19 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

17 kommentarer

Blinto ATL Vecka 8: Vore givetvis intressant med en granskning av både det ena och det andra inom branschen. Men faktum är att Sportfack består av 1 person, resten är mer eller mindre löst anknutna journalister, låt...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842