Årets peg och feta grepp

Årets peg och feta grepp

Publicerad

Prestige Golf har en mängd sköna tillbehör i sin monter. Allt ifrån en innovativ peg till fyrhjuliga vagnar och golfbollar för nattspel.

Något som riktigt tagit fart i år är tjockare puttergrepp och nu kommer de dessutom i riktigt låga vikter för att inte förändra balansen i puttern. Prestige Golf har puttergrepp från både Winn och Golf Pride.

Feta puttergrepp har blivit en storsäljare.

En annan nyhet är den svenska evighetspeggen Jobeli för rangemattor. Det är en vikbar peg i tunn plast som sticks ned i skåran i rangemattan och sitter kvar där under hela träningen.

En annan rolig sak är Night Flyer bollar och hålmarkörer för nattspel. Bolen lyser upp i åtta minuter efter varje slag och för att se hålkant och flaggor finns speciella lysande stavar att placera ut på hålen. En rolig idé som kan skapa årets roligaste tävling på golfklubben.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Didriksons går vidare med sin butiksbombmatta

1 kommentar

Martin: Där gick startskottet för bara egna butiker i framtiden för fucking Åmålsfödda didriksson. För alla som inte vet så står Fenix och Naturkompaniets modell som facit för Adelis som också äger...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842