Engelska lammullströjor som inte noppar

Engelska lammullströjor som inte noppar

Publicerad

Glenbrae är ett anrikt engelskt textilföretag som nu finns i Sverige och resten av Skandinavien. Huvudprodukten är lammullströjor med ett års garanti mot noppning.

Vi kom i kontakt med Glenbrae för över två år sedan då vi köpte deras tröjor, säger Anna Tibell på Glenbrae in Scandinavia. Tröjorna visade sig vara de absolut bästa vi någonsin haft och efter några turer har vi äntligen fått distributionsrätten för dessa i Skandinavien.

Glenbraes tröjor stickas fully fashioned vilket innebär att de inte har några sidosömmar. Det unika med just Glenbraes tröjor är att deras garn är tillverkat med den patenterade Spiroltekniken. Spirolgarnet gör att tröjorna inte nopar och Glenbrae lämnar ett års garanti mot noppning på deras tröjor.

Tröjorna finns i en mängd färger och för både dam och herr och är lämpliga för allt från golf till jakt och segelsport.

Vår strategi är att lansera dessa på golfmarknaden men även inom andra branscher så som fashion, jakt, ridning samt marina butiker, säger Anna.  Inom varje segment kommer vi att selektivt välja ut ett antal  shopar och butiker som vi har ett tätt samarbete med.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Fourfield lämnar NK

4 kommentarer

framtid: Nu har Sealife öppnat upp NK Sport & Fritid och det känns redan fräschare och som om personalen mår bättre. En mycket trevligare butik än innan. Lycka till Sealife och ni kommer få fina resultat...

Börskurser

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
  • Ispo Business 01-2018

  • Sportfack 01-2018

  • Sportfack 11-2017

  • Sportfack 10-2017

  • Sportfack 09-2017

  • Sportfack Bike Business 07/08–2017

  • Sportfack 07/08-2017

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842