Asics stramar upp sin distribution

Asics stramar upp sin distribution

Publicerad

Asics har bestämt sig för att ställa högre krav på sina återförsäljare. I framtiden ska det krävas rätt kunskap för att få sälja Asics och Onitsuka Tigers skor.

I ett pressmeddelande säger de att "Asicsprodukter att göras tillgängliga genom de återförsäljare som är bäst lämpade att erbjuda konsumenter expertråd och service med syfte att hitta den produkt som bäst passar deras individuella behov."

De nya riktlinjerna gäller över hela Europa och baktanken är att kunniga återförsäljare ska ge nöjdare kunder. Asics å sin sida kommer att satsa ännu mer på att på olika sätt utbilda återförsäljarna på deras produkter.

On
Off

14 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842