Inköpsdagar i ny miljö

Den årliga branschmässan, Inköpsdagarna Outdoor arrangeras i nya lokaler i år. Mässan flyttar till Edsvikens konsthall som ligger vackert beläget vid Edsviken några kilometer norr om Stockholms centrum.

För Rodney Hiram på Svenskt Sportforum är det andra året som han står för arrangemanget. Flytten från Fiskartorpet till Edsvikens konsthall hade flera orsaker.

–          Det fanns en del små praktiska problem med till exempel parkeringen. Men det viktigaste med flytten är att här i Edsviken har vi möjlighet att växa och utvecklas och att folk också har lätt att hitta hit, förklarar Rodney Hiram.

Förra året fanns nästan fyrtio utställare på plats på Fiskartorpet. Målet i år är att växa och locka 40-45 företag till det natursköna Edsviken. Inköpsdagarna Outdoor förfogar över två stora lokaler, Konsthall 1 och Konsthall 2. Lokalerna som tillhört Edvikens Slott är charmiga med trägolv och högt till tak. Dessutom finns en stor gårdsplan mellan de båda husen som också kan användas av utställarna vid behov. Runt konsthallarna finns stora gröna ytor som ger evenemanget en vacker inramning.

Nästa vecka drar det praktiska arbetet med Inköpsdagarna Outdoor igång. Svenskt Sportforum kommer då att bland anat kontakta utställare, jobba med trycksaker och information kring mässan. Själva evenemanget äger rum i mitten av augusti